Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Servers went down
01-13-2010, 11:00 PM
Just giving the Dev's a heads up, the servers went down after a few minutes of gameplay. You guys are probably aware of it, but I just thought that I'd give you a heads up just in case.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 11:02 PM
Same here, I was creating a character and it kicked me out. Now when I try to login, it just says "Logging into server" and eventually times out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 11:03 PM
I as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 11:05 PM
it says the servers are down on my launcher they up or down ???? lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 11:07 PM
My guess is down, soon this place will be a flood...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 11:07 PM
Its probably already a flood people are just trying to find a place to rant and rave and nerdout We did just crash the game with an influx of logins they should be happy lol now the DEVs have more work to do to fix
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 11:07 PM
Servers are down here, as well.

You know what would be helpful? Some kind of "current status" page or blog or post or something where we can all see the current status of the servers. Are they up? Are they down? If so, how long?

Get with the program, Cryptic. I know this is a beta, but your game comes out in less than 2 weeks, so you really need to step it up here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 11:07 PM
45 seconds is all i got to play then poof. i really dont ever get to play that much hopefully it will be resoled before i get my copy in the mail
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2010, 11:08 PM
Same here, killed 4 Orions, then poof.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-13-2010, 11:09 PM
Quote:
Originally Posted by 123489
45 seconds is all i got to play then poof. i really dont ever get to play that much hopefully it will be resoled before i get my copy in the mail
This is Beta, and they really are trying something new here putting everything on one big server. They should have most of these types of issues solved long before release.

I for one really want to get back at it...I miss my ship...sigh
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:28 PM.