Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Thread title says it all. Got back in a few times, always get dropped again within 2-3 mins.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 01:12 AM
Quote:
Originally Posted by Daedalus273
Thread title says it all. Got back in a few times, always get dropped again within 2-3 mins.
everyone got dropped dude.. server is dead in the water... again..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-14-2010, 01:13 AM
Up...and down...and up again....and down again...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-14-2010, 01:15 AM
Quote:
Originally Posted by Halodude450
Up...and down...and up again....and down again...
with certain things in life.. this works.. roller coasters, trampolines, boobies... but not game servers...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-14-2010, 01:15 AM
Quote:
Originally Posted by NiteFever View Post
everyone got dropped dude.. server is dead in the water... again..
Yeah just realized that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-14-2010, 01:15 AM
Same thing will happen at launch too.

It happens with every MMO Beta and Launch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-14-2010, 01:17 AM
Quote:
Originally Posted by makal View Post
Same thing will happen at launch too.

It happens with every MMO Beta and Launch.
No it doesn't, and this isn't launch.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:45 PM.