Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Cant Connect?!?
01-14-2010, 12:40 PM
is anyone else other than me having problems connecting to the game. the game was laggin a bit last night when i was playing.....then i happened to zone into a diff area then the game crashed.....and i havnt been able to reconnect since last night......i keep gettn connecting to server account screen, then it just says connection timed out

anyone else having trouble connecting as well???
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 12:43 PM
yea.. most people in EU / UK seem to be having issues
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-14-2010, 12:52 PM
I'm in the US, and also stuck at "Connecting to the Account Server"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-14-2010, 12:54 PM
Was ok during the day but havent been able to log in for about an hour properly now I guess its the busiest time now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-14-2010, 12:57 PM
And now it's working
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-14-2010, 01:02 PM
ok...im from the US to....was starting to wonder if it was just me having problem connecting.....while everyone else was having a great time in Open Beta, lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-14-2010, 01:06 PM
It has been a good three hours and I can not log back on. I am guessing they hit server capacity. *trembles on Tuesday after WOW patches* I hope it will be up soon, it was fun playing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-14-2010, 01:13 PM
i only played like an hr....was about to get teleported to my **** or something then game crashed last night.....havnt been able to get back on yet
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-14-2010, 01:14 PM
teleported to my S H I P* lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-14-2010, 01:24 PM
So after my last post, I managed to get back in and continued with "Into the Fire" map on "Researcher Rescue". However, once completed, two separate attempts to load the next map, "Ambush", have resulted in crashes after a long and unmoving loading screen. Now, I'm back to being stuck at "Connecting to the Account Server", until it times out.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:46 AM.