Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 66
# 71
04-10-2013, 01:48 PM
Quote:
Originally Posted by hjayfisher View Post
I use these buttons all the time on holodeck. They are convenient to all bridge officer and power tray abilities.
I just attempted to launch it with the workaround (wasn't aware we were back to using it). I got as far as I've gotten in the past (gama settings) but this time when I move the mouse STO crashed and get me a crash report window.

Report #19572081

peter

Last edited by pfreeman; 04-10-2013 at 01:51 PM.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 12
# 72
04-10-2013, 02:17 PM
Received this error at startup below the Legacy of Romulus splash graphic:

- Pixel shader compilation WARNING, (compile error code = D3D_OK 0x0): Shaders_Processed/Dyn/D3d/Effects/Ssao_Prepass_7718ab07.Phl (ps_4_0)
- For the above error, I have the client using the DX11 renderer.

I'm using ATI Catalyst 13.1 on a Radeon HD 6970. System is an i7 @ 3.4 GHz with 16 GB of RAM.

In addition:

- There is no background in my tailor. It is white with a bit of a grey shadow as you travel towards the bottom of the screen.
- The Advanced UI no longer has any visible hash marks for the sliders. As the points of reference have disappeared, it is extremely difficult to accurately guess what the sliders are set at.

Last edited by merloider; 04-10-2013 at 02:20 PM.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,222
# 73
04-10-2013, 11:30 PM
Quote:
Originally Posted by zer0niusrex View Post
  • Updated the space HUD:
    • Personal buffs in space have been moved lower, closer to the shield indicator.
The timer still overlaps with the buff icon making the number seconds remaining hard to read. Please increase the distance between the timer and the buff icon.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 265
# 74
04-11-2013, 01:03 AM
One of may UI issues is that I'm a space phaser user and now and then I knock a subsystem offline. And flashes up OFFLINE. But I can't seem to see what has been knocked offline.
So I'm unable to use this offline information to my advantage.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 61
# 75
04-15-2013, 08:00 AM
I created a new character on Tribble, and the character and ship didn't show up in the tailor or ship customizer until I left ESD and/or completed a mission or two.
Zebulon_Giles:


My Characters: (from left to right)

N'Gubist Ripeaz Menniz
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:05 AM.