Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Unable to load Sol System
01-13-2010, 09:03 AM
My game will not load into the Sol System after defeating the Borg Cube and Sphere. I have logged out and in many times, ya know, just in case. I even let it sit for 30 minutes.

Everything else seems to be be working fine. And it's a great game so far! I can't wait to exit the tutorial. lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 09:07 AM
yea the same thing happened to me yesterday and even now i still cant get there ive waited for over 2 hrs still nothing
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 09:25 AM
set video options to minimum... and try again...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 09:50 AM
Quote:
Originally Posted by Centy View Post
set video options to minimum... and try again...
How?
I can't set options outside the game and if I click PLAY, I am on the loading screen in warp. I never get into the sol system.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 Stuck in warp
01-13-2010, 10:03 AM
Same here, defeated borg cube, warped back to sol system but got stuck in warp. Upper left says Sol System, the little trivia sentences change on the bottom, stars keep zooming past like in warp but I never get anywhere. No in game interface available, have to click off game to exit
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 10:05 AM
I've got the same problem. I've tried everything that I can think off and with this many people saying something I'm just left hoping that they do something to fix it soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7 Same Here!
01-13-2010, 10:21 AM
I've restarted the game and even the computer it doesn't change a thing. The game seems to have a problem starting up the new area. It looks like it loads to 100% or close to it. I have to Ctrl Alt Delete the application to exit.... Please fix soon!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 10:29 AM
Quote:
Originally Posted by Hunnenkoenig View Post
How?
I can't set options outside the game and if I click PLAY, I am on the loading screen in warp. I never get into the sol system.
Before you select character select the back button on bottom left. that gives you access to the options.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2010, 10:33 AM
Changing the graphics settings has no effect on the problem. I tried it on two different characters and it still doesn't load into Sol. Give it a shot at least, it just might not be the fix for me. Thanks for the tip either way though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-13-2010, 11:03 AM
Same problem. Changing settings didn't help here either.

My first character got stuck on the first time you warp to Sol. After an hour of exiting and re-logging not helping, I rolled a second character and this time got into Sol. Once. After I'd left to Sector Space to do the Azura and patrol missions, I decided to return to sell loot and now that character is also stuck at the Sol loading screen.

Rather frustrating. This was not an issue in CB.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:56 AM.