Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Version Mismatch--please help!
01-14-2010, 08:28 AM
Hi, dowloaded from sto, installed, & patched & played for 6 hours yesterday without a hitch.
When I try and login today it just says *version mismatch* at the character loading screen. The only thing I noticed was when I tried to log on during downtime last night to see if the servers where up---there was a small patch that sort of started and then possible puttered out before the screen said the servers werent available. how can I repair & make sure I have the right version.? what causes the version mismatch?
Thank you for your help & I can't wait to get back in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 08:30 AM
run the launcher there was a patch today
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-14-2010, 08:34 AM
thanks for reply---think I solved it---the launcher wouldnt patch till I ran it in administrator mode (vista) then lo and behold it began to patch -------thanks & hope this helps somebody else. cheers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 Same issue
01-14-2010, 09:48 AM
STILL giving me the same error, i've NEVER been able to play. And ALL of my patches are current. This is kinda nuts.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:28 AM.