Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 349
# 1 cryptic launcher,,,,,,,,,,
04-14-2013, 03:55 AM
hi
anyone else having problems with the cryptic launcher crashing,,,,,,,,im getting it 2-3 times a day,,,,,have to reboot every time to get it to work again and fed up with being band from games for 1 hour through no fault of my own,,,,,,,!!!!!!
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 39
# 2
04-16-2013, 03:17 AM
Happens to me too, can't even log in right now, launcher will not proceed to "engage!" status.
Survivor of Romulus
Join Date: Jul 2012
Posts: 133
# 3
04-16-2013, 03:21 AM
me three. was like this for a bit last night too
im in new zealand
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 37
# 4
04-16-2013, 03:49 AM
Another one here... got in around 6pm AEST - lagged out around 6:15pm and haven't been able to load the launcher since then.

Can get the launcher up... eventually... doesn't load the Account name that is normally cached... then after you enter your login details manually and hit Login button it tries to do something but nothing happens/loads.

Did a tracert - looks like the dropouts start happening on hop 16 (Bos01 on congentco).

Hopefully this issue can be resolved or will clear soon... otherwise it looks like I'm losing a day on the CE grind.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
# 5
04-16-2013, 09:58 AM
Yep...same problem here. Once I EVENTUALLY get in, every time I try to switch characters or change maps (like leaving the CE event), I lose connection and have to start all over again. No one have any kind of fix? Even a temporary one?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:34 AM.