Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
When I try to log into the launcher it give my this message: "You do not have permissions to view the launcher." Please help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 11:57 AM
Same here , alas
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-14-2010, 11:58 AM
Are they patching? I don't see the "Server Is Up" dialogue at the very top of the forums beside the Cryptic logo.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-14-2010, 12:16 PM
same message here
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-14-2010, 01:02 PM
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-14-2010, 01:23 PM
Quote:
Originally Posted by coderanger
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?
i just applied the key to my account (doh). looks like the servers are down though. i'll try later.

thanks!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-14-2010, 04:31 PM
Quote:
Originally Posted by coderanger
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?
Dear Sir,

I have a preorder beta key - tried to enter it in tonight, but recieved an error that the key was already in use. Please help.

thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-14-2010, 06:39 PM
I got the beta key from FP and have YET to be able to login; I followed the steps to a T and it still says "you don't have permission to view this launcher" wth is that about?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-14-2010, 06:52 PM
Need I mention that I did everything as instructed; i even tried to enter the key again and it said "Cd key is already in use" also; I received an email saying that I had open beta access. Doesn't seem like I do however. Any help and I'd be very apprciative
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-14-2010, 07:58 PM
Quote:
Originally Posted by coderanger
SnakeEyes187, you need to apply a pre-order or open beta key to your account. The other 3 of you should be all set, are you still having this issue?
I have this same issue and the only thing I can think of is that when I linked from my purchase order email containing the beta code I am not sure if I logged in before I submitted the code from the email. I know I'm logged in when I try it now, but get the same message that it's already been activated.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:29 PM.