Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-14-2010, 06:57 PM
I had the same problem. Close STO in task manager and restart the client. Enter your password and look for the small options link in the top left corner of the patching screen. This allows you to check the box and load into safe mode.

Safe mode looks like it just sets all settings to lowest and loads STO in windows mode, but it got me into the Sol system after 30 min loading screens. Hope this helps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12 Same Issue
01-15-2010, 06:32 PM
Quote:
Originally Posted by InverseTachionPulse View Post
me too. cant enter sol system. stuck in stupid warp screen. hope they fix this soon
Has no one from Cryptic acknowledged this issue......... I cant play the game because the SOl System won't load. I keep closing the game via task manager and then logging back in. I Managed to get it to load once. Thought maybe I was over the hump and the issue was fixed. Then the next time I returned to Sol after a mission BAM!!!!!! I was stuck at the loading screen. Tried about 10 times to get it to load and still nothing. PLEASE FIX THIS ISSUE SO WE CAN PLAY THIS GAME!!!!!!!!!!!!!

Thanks

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-15-2010, 11:26 PM
I'm also having this issue after the tutorial. The loading bar goes about 75% and then just stops dead.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-15-2010, 11:32 PM
Thank god it's not just me, was beginning to get a tad paranoid.

I can only echo how utterly frustrating this is, please can everybody file tickets about it as rather than start a new character I can find no viable suggestions for a fix.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-16-2010, 12:08 AM
ughl.... I'm stuck here too... and I've never even been to SOl. just finished the tutorial.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-16-2010, 12:16 AM
Yup...I'm stuck with the hanging download screen...fantastic!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-16-2010, 12:23 AM
Had this issue as in the Sol system & Siris sector as well.

Close your game then log in, there should be a options tab in the upper left of the Game windo. Select Safe mode, that should help it.

I have been playing in safe mode ever since.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I, too am hung here at around 75% load. Help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
01-16-2010, 12:47 AM
I also have this issue. was able to get in using safe mode but thats been only fix.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
01-16-2010, 01:25 AM
This problem is occuring for me as well. Same symptoms same effect. Unsure as to how else to proceed at the moment.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:41 AM.