Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
# 1 Missing brige Officers
04-23-2013, 07:30 AM
Has anyone else noticed that when you zone into a new instance all of your bridge offices suddly leave there posts. I've made several bug reports on this I have had it happen over 30 times now?
Survivor of Remus
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
# 2
04-23-2013, 09:26 AM
I have had this issue as well, had to battle cloak sometimes to leave combat to put my boffs back where they belong, cause i didn't notice they weren't there.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,630
# 3
04-23-2013, 09:48 AM
For me they don't actually disappear from their stations, their powers just vanish from UI. And as soon as I unassing an reassign one they all come up again.
FKA K-Tar, grumpy Klingon/El-Aurian hybrid. Now assimilated by PWE.
Sometimes, if you want to bury the hatchet with a Klingon, it has to be in his skull. - Captain K'Tar of the USS Danu about J'mpok.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
# 4
04-23-2013, 10:28 AM
ok so im not the only one. Its still something that needs to be adressed
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
# 5
04-26-2013, 04:01 AM
Yeh its annoying, just click any space in the * stations* menu and they all come back.

Also were in the patch notes is the blanket hull regen nerf mentioned i cant find it and i cant make my own threads...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:33 AM.