Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Sorry to bring up the lag issue, but the lag and rubberbanding is so bad that i can't play anymore. It's not that i won't, i can't.

Please help me and fix the lag because i really want to keep playing.

I'll try it again tomorrow and see what happens.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 08:13 PM
im guessing were having the same problems...lol. its so bad I could change my camera angel in space even when i somehow managed to lock on to a target .
On ground i tap the left (A) or right (D) buttons and swing around over 160 degrees which is making movement virtually impossible.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 sol
01-14-2010, 08:16 PM
in the sol station it worst. you can not stay logged on for more than 30 seconds.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-14-2010, 08:16 PM
Things have been great for me the past few hours.. and I've been all over the place. Must be particular instances that are experiencing issues.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-15-2010, 01:10 PM
GOOD NEWS!!!

I have reciently discovered that if i play the whole game in "windowed mode" instead of "full screen mode" that i get CONSIDERABLY less lag. It doesn't eliminate the lag issue but at least it makes the game playable until Cryptic corrects this lag issue.

I hope that help the rest of ya'all who are having severe lag problems like me.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:18 PM.