Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Unable to load Sol System
01-12-2010, 01:52 PM
Bug Significance: Showstopper

Bug: Stuck in loading screen while loading Sol System from the colony. Upwards of 15 minutes of waiting did not resolve issue. Cannot submit bug report in game as I cannot load character in-game and don't see button on Character Selection screen.

Level of Gratitude When Bug is Fixed: God Like
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 01:53 PM
Quote:
Originally Posted by Oseve View Post
Bug Significance: Showstopper

Bug: Stuck in loading screen while loading Sol System from the colony. Upwards of 15 minutes of waiting did not resolve issue. Cannot submit bug report in game as I cannot load character in-game and don't see button on Character Selection screen.

Level of Gratitude When Bug is Fixed: God Like
I have the exact same problem. I can't get past the Sol System loading screen. I've tried multiple restarts and nothing has changed. Not sure if the Sol System is full or crashed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 01:54 PM
I have the same problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 02:00 PM
Same here been like this for over an hour
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 Sol System
01-12-2010, 02:11 PM
I am having the same problem as well.

But from what i have seen so far...i am in love.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 02:16 PM
Quote:
Originally Posted by KayAsha
I am having the same problem as well.

But from what i have seen so far...i am in love.

I agree. I am not even frustrated that I can't make progress. It's a Beta, I knew this would happen, ad I was completely surprised when I got in at 1300 EST. The game has been so enjoyable so far, despite me being tired and hungry.

Way to hit a home-run, Cryptic. =)

*EDIT* I JUST GOT INTO SOL. GO ME.

*EDIT OF EDIT* Frak, I DC'd as soon as I got there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 02:29 PM
Waited like 30mins in load screen finally got in but was disconnect as well
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-12-2010, 02:38 PM
Started running the game in windowed mode, when stuck at the loading screen a big read "SERVER NOT RESPONDING" flashes at the top. I guess that's the culprit.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-12-2010, 03:24 PM
Same problem
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-12-2010, 03:31 PM
Ive encountered the same problem.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:47 PM.