Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 487
# 1 Account Server Down
05-09-2013, 01:15 AM
As every day recently, the account server has just given up it's service. Happy waiting, guys.
"Everything about the Jham'Hadar is lethal!" - Eris
Original Join Date: January 30th, 2010
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 755
# 2
05-09-2013, 01:17 AM
Same here. Account server must have gone to the restroom.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 487
# 3
05-09-2013, 01:26 AM
Nobuddy else? Usually if the server is down, we hit 100 pages in less than an hour. It's just for cunfurmation, do others also have no access to the game right now? Please let us know.
"Everything about the Jham'Hadar is lethal!" - Eris
Original Join Date: January 30th, 2010
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 908
# 4
05-09-2013, 01:29 AM
Logged in just fine
http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91851990000&dateline=  1341951426
Rihannsu
Join Date: Sep 2012
Posts: 262
# 5
05-09-2013, 01:33 AM
I just loaded up and was able to get in game without any issues.
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 70
# 6
05-09-2013, 01:36 AM
I logged in fine.
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
# 7 No access
05-09-2013, 01:57 AM
I have been having issues all day with loader issues looking for a patch that doesnt exist for 30 mins at a time, server timeouts when I do get into game unable to issue commands or change characters had to exit to get out
green status ok then :not
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 755
# 8
05-09-2013, 02:02 AM
Same issue again. It has been working fine for about 30 minutes and now I'm unable to connect to the account server. Checked my internet connection, everything works fine.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 487
# 9
05-09-2013, 02:30 AM
Then it seems to be a local issue for German or Swiss users? Do you come from Germany, Szim? The launcher now doesn't even start, it says unable to connect to the patch server. Something is definately wrung. All the rest of my internet works just fine.
"Everything about the Jham'Hadar is lethal!" - Eris
Original Join Date: January 30th, 2010
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 755
# 10
05-09-2013, 02:33 AM
Switzerland. Every 15 or so minutes I'm able to play for a short time and then get disconnected. After that I have to wait for about 15 minutes before I'm able to connect to the account server again.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:38 AM.