Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Away team isn't away.
01-15-2010, 07:44 AM
my Away Team doesn't join me on the ground. Last night had this happen with two different characters, first in the first away mission of the game, and the second in the end of Hide and Seek mission when boarding a Klingon outpost. I get to select my Away Team, but after the load screen there's just me and no one with me at all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-15-2010, 07:47 AM
Yeah, I think everyone had this issue yesterday.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-15-2010, 09:54 AM
Yes, I had it happen to me as well. Which I found somewhat amusing as it was the mission where Zachary Quinto is telling me to always stay close to your team and not stray too far on my own...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-15-2010, 10:02 AM
Quote:
Originally Posted by consul_vido View Post
Yes, I had it happen to me as well. Which I found somewhat amusing as it was the mission where Zachary Quinto is telling me to always stay close to your team and not stray too far on my own...
Yep that was it for me as well, at which point I turned around and found that my Away Team had abandoned me... lol

Anyways, it's working fine now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-15-2010, 10:31 AM
Click the reinforcement bbutton
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-15-2010, 06:58 PM
I have had it on my last 2 ground missions, one of the missions is saving 7 fed scientist from the gorn and the other is landing on a gorn infected planet disabling 3 shield generators. There is no reinforcement button or window just my npc solo. Is there a reinforcement command i can use in chat?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-15-2010, 07:05 PM
i am having the same issue, yesterday and today. Just myself and no away team, kinda hard to do any ground missions.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-15-2010, 07:06 PM
Had this happen to me too, but at the very least my redshirt beamed down with me. My BO's were nowhere to be seen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-15-2010, 07:08 PM
What I've found as a possible workaround is each time you're prompted to select your away team, actually select them, don't just assume the game will take what shows up as the defaults.

Granted, the current implementation is lacking a sanity check for transporting in alone.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-15-2010, 07:10 PM
Quote:
Originally Posted by Pntwrs View Post
i am having the same issue, yesterday and today. Just myself and no away team, kinda hard to do any ground missions.
I've had this problem almost every Away Mission that I attempted today. I'd beam down by myself after choosing my Away Team. Makes it a tad bit difficult to call reinforcements if your "call reinforcements" button is tied to a member of the Away Team. LOL
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:09 PM.