Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,470
# 1 Cannot join fleets
05-02-2013, 03:43 PM
My KDF character cannot join a fleet. I receive the invitation, but when I hit accept, nothing happens.

Anyone else have this problem? It's only happening on one character. My other KDF character was able to join a fleet without any problems.

Clarification: This character was brand new and hasn't been in any fleet.
@HyperLimited - Join Date: Oct 2009 - My Youtube Stuff

Quote:
Originally Posted by sinn74 View Post
Maybe if the expansion was as great as they claim, people wouldn't be anywhere near Japori. Just sayin'.

Last edited by hypl; 05-09-2013 at 09:53 PM.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
# 2
05-03-2013, 07:40 AM
I have the same issue on my fed cahracter. Invite received-accepted but nothing.
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 80
# 3
05-03-2013, 10:13 AM
same issue in my fleet !!!
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
# 4
05-03-2013, 12:00 PM
Sure hope they fix it. No way I'll keep playing if i don't get fleet heavy escort carrier... Thats why i left my fleet temporarily to join other fleet with T5 shipyard... Funny how that worked out.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 108
# 5
05-03-2013, 12:04 PM
Strange issue.....

I'm assuming you have left your current fleet before trying to join another one?
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
# 6
05-03-2013, 01:46 PM
Quote:
Originally Posted by ukkorby View Post
Strange issue.....

I'm assuming you have left your current fleet before trying to join another one?
Of course. I still have no ida what the cause of this bug is... I even invited myself from the same computer with my other char, and tge same-got invite, accepted but still without a fleet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 135
# 7
05-04-2013, 10:33 AM
I am also having this problem....

considering I discovered it while in the process of trying to make one makes it 10X as annoying.
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 46
# 8 same problem
05-05-2013, 03:02 AM
i got same prob with 2 of my main fed toon's yesterday i dropped out of my main fleet too create a new 1 i was curious on stuff like what you can do when running a fleet i intended on leaving main toon in my main fleet and 1 toon running a small fleet to get the exp of how things work and what ya can do.
however when i created the fleet 3 of the people i created it with was in the fleet and the toon that should have been running it was not even in the fleet i thought it may have been because i had a toon in main fleet so i dropped that 1 out and still the same prob the invite is sent but when i accept nothing not even a error message,just to be sure i used a alt toon to get in too the fleet and assume control
however the 2 toons i dropped out of fleet can not join any fleet i have altered privacy setting backwards and forwards, changed maps,changed ships verified the game and still nothing for those 2 toon's can not get into any fleet
normally i would'nt mind but i have lobi,ships,and fleet weapons, dilithuim claims which cant be moved off these toon and i grinded my ass off too get them otherwise i would just move all off and deleate the toons it would mean releveling a toon but thats something i could live with
however seen as this is not just a prob i am having i hope it gets fixed soon i am not a very patient person and i am ready too stop my monthly sub for gold membership and quit
i dont like being isolated outside my fleet as for some reason despite me turning fleet invites off i still get them when i switch too a toon that is in a fleet and switch back to a toon outside fleet
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 19
# 9
05-05-2013, 11:41 AM
I'm having the same problem.
Ensign
Join Date: May 2013
Posts: 2
# 10
05-05-2013, 02:53 PM
Did anyone ever get this fixed?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.