Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 10
# 1 No internet connectivity?
05-04-2013, 09:21 PM
Hello, I'm having a problem trying to install STO. I just purchased a new pc today. My specs are a Next Gen AMD Quad-Core A10-5700 Accelerated processor, 8 Gb ram, 1.5TB hard drive, AMD Radeon HD 766od graphics card, and Windows 8. I was able to download the launch file for STO but it will not install. All I get is an error message saying "No internet connectivity detected. Please reconnect and try again." This has been going on all day. Also, I can connect to every other web site with this machine as well as other devices in the house. I've tried disabling my anti-virus and firewall but that didn't work either.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 10
# 2
05-04-2013, 09:27 PM
Ugh, I think I found a work around but the servers are down. lol
Ensign
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 3
05-05-2013, 09:10 PM
How did you find a work around? I am having the same issue.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 10
# 4
05-06-2013, 04:29 PM
I went to the "Get latest STO launcher here" thread. It's stuck toward the top of this forum. The only problem with that is that it'll download it to your desktop. By the way, I'm wondering if this is a Windows 8 issue?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:18 PM.