Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 598
I thought this was fixed months ago, but once again I cannot get changes to my HUD to apply. I make changes in the options screen (eg. showing character names when moused over), press Apply, and it does nothing. If I press Ok, it closes the window, but does not apply the changes.

It's making it hard to play when I can't see any names, reticles or what have you.
Once, I was simply called Mojo. Now, I'm forced into a new name, but don't be fooled, I'm the original STO Mojo!

Crafting, Exploration and Interaction as it should be:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh....php?t=1108521
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 15
# 2
02-19-2013, 05:32 AM
I noticed this as well. Makes healing those out of party alot harder.


Anyways, I noticed a mild workaround that may help a few people in the meantime:

If you had saved a HUD setup when mouse-over was still working, it can be loaded to re-enable mouse-over correctly, but, any changes to your HUD will break Hover-Over upon applying.
So if you load it, its exactly that, or no Hover-over.

Not much, but, something at least.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 2,263
# 3
02-19-2013, 06:20 AM
Go to C:/Program Files/Cryptic Studios/Star Trek Online/Live and edit the UI_settings.txt file. Once all edits are done, load it in the game's options panel, and hit Apply.

stardestroyer001, VA Explorers Fury | Retired STO Player
My Useful List of STO Forum Threads, Ship Builds & More! | My Forum Gripes
PvP: PvP Boot Camp, the best newbie oriented training initiative in STO!
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 598
# 4
02-19-2013, 05:12 PM
I've looked at that file. It's rather a confusing prospect to edit that. In any case, that's a workaround. Cryptic needs to fix this themselves.
Once, I was simply called Mojo. Now, I'm forced into a new name, but don't be fooled, I'm the original STO Mojo!

Crafting, Exploration and Interaction as it should be:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh....php?t=1108521
Starfleet Veteran
Join Date: Feb 2013
Posts: 16
# 5
03-19-2013, 07:22 AM
I did wonder what the hell was going on, and why my options did not match what I had selected.
Through experimentation I did find the save and load UI settings do work, so I can manually edit that file.
I did mess up one guys settings though when I clicked load UI before I had saved it, when trying to sort out the HUD options mess.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 598
# 6
05-09-2013, 01:36 AM
I know it's a bit of a necro, but this is STILL a problem, months since my last post and YEARS since I first reported it.

Can we fix this bloody thing, please?
Once, I was simply called Mojo. Now, I'm forced into a new name, but don't be fooled, I'm the original STO Mojo!

Crafting, Exploration and Interaction as it should be:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh....php?t=1108521
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:26 PM.