Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Well, my toon is at the point of entering the Sol System after the tutorial.
Still crashes everytime I load in and can't make it past the "warp/load in screen"

I even uninstalled and reinstalled it but still crashes at that screen. I even took 2 hours to redownload and reinstall it but still crashes..

Is anyone else experiencing this?

My Computer Specs... (if it matters)

Graphics:
NVIDIA GeForce 7300 GT
512.0 MB
DIrectx 9.0c
Windows XP Home Edition
Intel Pentium 4: 3.0Ghz
1024MB RAM
Internet Connection 10mb per second

If anyone can shed some light on this that would be great!

Thanks in advance.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-16-2010, 07:04 PM
/Bump

If anyone else experienced this, what did you do to get around it??
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-16-2010, 07:28 PM
i am at the same part right now, im about to just create a new chracter =/
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-16-2010, 07:34 PM
Prior to my second character I would crash in the Sirius Sector Block, now with the second I am stuck at the Sol System download screen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-16-2010, 07:44 PM
Quote:
Originally Posted by xlchris View Post
i am at the same part right now, im about to just create a new chracter =/
Think I'm going to try that also.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-16-2010, 07:53 PM
Its happened to me too I have not been able to get on for two days now. Making a nes character did not help either they both do the same thing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-16-2010, 08:08 PM
Quote:
Originally Posted by IseCreme View Post
Its happened to me too I have not been able to get on for two days now. Making a nes character did not help either they both do the same thing.
Well I'm going to try with a new character after my 7 month old goes to sleep. If that doesn't work I don't know what I'll do.

Give it it's beta so I'll probably wait a month after it's live to cancle if it doesn't improve.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-16-2010, 08:11 PM
Same issue. This needs addressing instantly. move this to the top of your list please
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-16-2010, 08:22 PM
Please stcky this issue or dev please respond.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-16-2010, 08:34 PM
I'm stuck at the same point. Played through the tutorial and can't load the Sol System. The music keeps playing and the loading screen continues to spin and update with information. The bar, however, stops around 80%. I let it sit for about 30 minutes before CTRL-ALT-DEL.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:52 AM.