Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-18-2010, 03:01 PM
probably all the servers working over time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12 Not allowed to log in
01-18-2010, 03:03 PM
Also being denied when i zoned into HONOD system got booted, Said map crashed
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-18-2010, 03:24 PM
ditto. Im getting two messages when I tries to get in: Not allowed and Busy.... it dont make any sense.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-18-2010, 03:31 PM
Could be new content being added to the servers. The 'State of the Game' address does say they plan on opening up more of the beta this week for testing. Just relax and enjoy the time to spend in the real world for a short period. See you in Space.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-18-2010, 03:31 PM
Quote:
Originally Posted by Silverdragon00 View Post
ditto. Im getting two messages when I tries to get in: Not allowed and Busy.... it dont make any sense.
Aye im getting this also, map crashed then i was booted yet my partner in crime is still playing as we speak..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-18-2010, 03:32 PM
I was getting the same two messages and eventually got in... just kept pressing the login button..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-18-2010, 03:36 PM
Same. Switches between this and "Server is busy"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
01-18-2010, 03:42 PM
Quote:
Originally Posted by Silverdragon00 View Post
ditto. Im getting two messages when I tries to get in: Not allowed and Busy.... it dont make any sense.
Same, I just got home and wanted to play a few more episodes and same messages as you, Not allowed or busy...servers don't know whats going on it seems.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
01-18-2010, 03:43 PM
same for me i cant get in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
01-18-2010, 03:45 PM
Same for me, the normal keep trying till you get in isn't working.. at least not in the last 10m which is about the level of patience I have to keep spamming the button.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:50 PM.