Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Help me please.
01-18-2010, 05:16 PM
I don't think the server is giving me enough time to connect to it. Anyone have an idea how to fix this? Any Devs out there? My ISP service said my connection was good and that I should be connecting just fine. Anyone know if this is bad what is happening here?

100119 01:02:51 2 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
100119 01:07:45 2 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
100119 01:12:03 2 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 05:17 PM
Quote:
Originally Posted by comzakarian View Post
I don't think the server is giving me enough time to connect to it. Anyone have an idea how to fix this? Any Devs out there? My ISP service said my connection was good and that I should be connecting just fine. Anyone know if this is bad what is happening here?

100119 01:02:51 2 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
100119 01:07:45 2 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
100119 01:12:03 2 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
Also I get this too.

100119 01:02:51 1 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
100119 01:07:45 1 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
100119 01:12:03 1 MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\patcher.c(119)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-18-2010, 05:40 PM
Any help is appreciated.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:55 PM.