Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Umm not to be picky but is there a plan to get this fixed like soon?

I beam down to a planet I am my ship, it corrects itself in about 30 seconds but I got no crew and can't call them, so I beam up...now I am a person in space and 50% of the time it crashes the client. Beaming up and down eventually gets around this but come on, can you all fix this you know before launch?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 11:41 AM
I've had alot of problems with this too, would be nice with a button to call you ship to send you a team

though I've never had it crash the game
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-18-2010, 12:01 PM
Quote:
Originally Posted by cmhDK View Post
I've had alot of problems with this too, would be nice with a button to call you ship to send you a team

though I've never had it crash the game
There is a button like that, but it won't show if you are a ship so you have to beam up and down till you crash or it corrects itself and it happens EVERY mission with a transition, add the server full crap and I get one mission or so done in several hours of attempting.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-18-2010, 12:07 PM
this has happened to me as well - its not fun at all
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-18-2010, 12:26 PM
I've had both versions of it happen: Captain in space, ship on ground. I once had the ship last long enough to get a shot off and, yes folks, 1500 from a photorp does a number on a lone Klingon. When his friends returned fire I changed back and had no support since the crew didn't come with me.

The irritating part is when I come into space and its my captain, a couple of seconds ... hard crash, screen freeze, looping sound, etc.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-18-2010, 02:21 PM
Since yesterday, pretty much every time I beam up from anywhere, I get the "no ship in space", and crash to desktop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-18-2010, 02:24 PM
Same, every single time I beam up I get "person in space" and then a hard freeze and crash to desktop. Coupled with the fact that just logging in is very difficult and it is extremely annoying. I have submitted bug reports, but I still crash every time I beam up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-18-2010, 02:24 PM
same here, and fighting 6 enemys without any BOs is no fun at all
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-18-2010, 02:29 PM
Sometimes when my character gets clobbered alone, my crew will pop up on respawn ... sometimes not.

I've also had it where I respawn still alone but then have invisible enemys still attacking my character.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-18-2010, 04:50 PM
I've had the person in space bug too many times but never had a crash from it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:40 PM.