Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
When I beamed down to the planet in the mission I get the chocie to bring 5 BO with me, however upon landing the first time no one is with me turning this into the mother of all solo's. It was impossible to beat any sqaud guarding a spacial charge had to shoot lead them away and run back to quick disarm work 4/5 , the 5th had too many guys around and thus broke the mission , quit and restarted

2nd time through beaming down my away team was with me, much easier

however upon entering the facility to save the 4 ambassadors, again no away team , I pressed on none the less and found a 2nd bug that acutally helped me finish an otherwise stopping bug

tribbles could be used inside combat :p so it was snipe run tribble run snipe tribble snipe tribble triblle tribble run snipe etc etc etc and eventually I finsihed it.

needs a serisous look at

Cheers
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 10:52 PM
When your away team doesn't show up, there is a command to get them to spawn. It sometimes takes a couple minutes, but the command is useful.

/FillPetTeamList

That is the command.

Another option that works some of the time is to hit U, then select the tab for setting your BOff's, and sometimes that alone will spawn them.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-18-2010, 10:56 PM
nice

maybe that should be in the tutorial

the tribble bug still applies though
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:14 PM.