Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Fleet Rank Rename
01-14-2010, 05:25 PM
I can't change the title names for ranks 5 to 7 in my fleet. Anyone else having this problem?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-15-2010, 12:33 AM
Anyone know what I am talking about? You try and edit your fleet rank and the error message is something like "that rank does not exist".

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-19-2010, 10:01 PM
I'll confirm these as well. Hopefully they will get these worked out soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-19-2010, 10:03 PM
Same... plus it wont let you start with punctuation often found in Klingon...

Needs to accomodate; yo' 'aj, 'aj, la', la' Hom etc.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-20-2010, 12:31 AM
I have this problem as well. The same error message also shows when trying to change permissions in the fleet bank for those same ranks.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:00 PM.