Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
since the patch earlier today i cant click slot one to fire weapons, i have to pree the 1 key to get guns to fire on both ground and space. i tried remapping the fire button and it still wont work. you hear the sound that you have pressed it but nothing happens
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-22-2010, 07:41 PM
this is also happening to me, kinda frustrating too, especially when you find out that it is not just the Number 1 slot on the hotbar, it is whatever slot you place your ground combat standard attack into, for some reason left clicking with the mouse just does not work anymore, yet you can toggle the green auto attack boarder on and off with no issues using the right mouse button.

btw i have bugged this twice now.

edit: also found out this happens occasionally in space too when you try and left click on the tactical/engineering/science specific hotbars.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-22-2010, 07:47 PM
same problem - *bump*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-22-2010, 07:56 PM
Check your autofire, I found that when I right click it to set it to autofire you cant left click to fire. if you take it out of autofire it allows you to press it again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-23-2010, 02:38 AM
well that sounds daft. if you autofire you cant click the button, if you dont autofire you ca....sounds like Klingons to me capt....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:52 AM.