Survivor of Remus
Join Date: Feb 2013
Posts: 147
# 1 Nope, that didn't do it...
06-09-2013, 08:11 AM
Again with a Stability patch that didn't work. Random boots and severe lag. Are we just going to put up with this or do you actually have a solution to this coming?!? Getting really tired and loosing patience with this.

I can understand that some times it takes a couple of tries to figure it out. But we are on Stability patch, what, 15 or something after release of LoR and yet to see any improvements to actual stability.
Please get it sorted out...
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 210
# 2
06-09-2013, 05:30 PM
Quote:
Originally Posted by dllmmo View Post
Again with a Stability patch that didn't work. Random boots and severe lag. Are we just going to put up with this or do you actually have a solution to this coming?!? Getting really tired and loosing patience with this.

I can understand that some times it takes a couple of tries to figure it out. But we are on Stability patch, what, 15 or something after release of LoR and yet to see any improvements to actual stability.
Please get it sorted out...
I know, I'm still rubber-banding here, there, and everywhere. Granted, its a little less after Friday's patch, but its still enough to be grating.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:07 AM.