Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have been getting disconnected from the server every 4-5 minutes and at times the main page for STO times out. I have been running trace routs for an hour now and every time my single goes from 27ms to 200+ if it doesn't time out all together once it hits the 6 Savvis IP points in New York and Boston.

How about someone from Cryptic hop on the horn and kick them in the ass to fix it.

Playing from Portland, Oregon. My trace route goes from 7ms leaving Portland, hits 25ms in San Fransisco, hits 27ms in Chicago and once it hits NY/Boston it dies.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-21-2010, 12:30 PM
Yep, getting disconnected from server as well, seems to happen about every 3-4 minutes from when i log in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-21-2010, 12:31 PM
Also getting disconnected; playing in San Francisco. Login/character retrieval is lagging as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-21-2010, 12:32 PM
Well from 11:01am to 1:33 Pm i had a total of 17 disconnects... not has bad as some players had, but i lost over 10 PvP matches awards due to disconnects... i'm happy this is beta.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-21-2010, 12:33 PM
Happens about 4x in two hours for me

Chuckaltair...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-21-2010, 12:33 PM
Yeah took me a while to get on then found myself in space without a ship and fell to my death. Went to visit bridge to get myself back now getting server not responding
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-21-2010, 12:35 PM
Quote:
Originally Posted by ThulsaBoom
I have been getting disconnected from the server every 4-5 minutes and at times the main page for STO times out. I have been running trace routs for an hour now and every time my single goes from 27ms to 200+ if it doesn't time out all together once it hits the 6 Savvis IP points in New York and Boston.

How about someone from Cryptic hop on the horn and kick them in the ass to fix it.

Playing from Portland, Oregon. My trace route goes from 7ms leaving Portland, hits 25ms in San Fransisco, hits 27ms in Chicago and once it hits NY/Boston it dies.
Ironically I live the exact same place as you, and I have the exact same problem. The odd part is I didn't have this problem pre-patch, I wonder if the two things are related? Who knows..
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:38 AM.