Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,163
# 1 "Load Outfit" greyed out
06-14-2013, 01:25 PM
I'm trying to import a costume for my new KDF character, but the "Load Outfit" button is greyed out. Can someone help?
Say NO to mandatory Arc!
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 75
# 2
06-15-2013, 08:36 AM
Are you trying to do it while import the costume while in the initial character creator? 'Cuz I know that has never worked for me. Just go to the costume vendor first chance you get, and it should import just fine from there.

If that's not the issue, I don't know. Are you sure that there are costumes saved in the right game folder? (By the way it's: <Star Trek Online directory>/Star Trek Online/Live/screenshots)
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,533
# 3
06-18-2013, 10:01 AM
On the first tailor screen (the one with the outfit previews), the "Load Outfit" button next to the "Exit" button is always grayed out. Click the "Modify" button to edit a costume. Then, click the "Load Outfit" button below "Head", "Body", and "Uniform" tabs; that button should work.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:27 PM.