Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Server Not Responding
01-21-2010, 01:25 PM
Hey I'm having some serious issues with actually trying to play the game. Now I know for a fact that its not my computer as i have been playing just fine for the last 2 days solid. Atthe moment im in the Volanis cluster and everytime I go in it says "Server Not Responding" or "Disconnected From Server" within about 5 seconds of actually getting in. I was hoping the it would be as easy to fix as moving my Character. My friend is also having this problem. Im @Vicious2020 and he is @Nowave.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-21-2010, 01:26 PM
Having the same problem in Delta V.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-21-2010, 01:27 PM
getting this in the Hromi sector guess there is a server issue..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-21-2010, 01:32 PM
same probleme here. Im in the Volains Cluster, too. You`re not the only one out there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-21-2010, 01:32 PM
Yep thats where im having my problem as well the Delta Volanis sector
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-21-2010, 01:40 PM
Same problem here. Zoned into the Delta Volanis sector and POW! hit with SERVER NOT RESPONDING followed quickly by DISCONNECTED FROM SERVER. Tried several times to reload with the same result. Can't move or warp out. Stuck forever in the Volanis sector.
/sigh
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-21-2010, 01:41 PM
same problem here, cant get out
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-21-2010, 01:43 PM
Same here, it seems every time you zone into another area you loose connection. In some zones you just get auto disconnect.

The server code for keeping the client alive is really really bad at the moment. I am from EU and even logging in takes about 2-5 minutes. It seems the server takes ages to respond and keeping a connection alive...

I hope they fix this really soon, bc this is a major show stop for STO,,,,
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-21-2010, 01:58 PM
well hopefully they will fix it soon or at least punt me back to sol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-21-2010, 02:12 PM
I have the same problem in delta V. Stucked, cant leave the sector, and disconnected.
If theres a gm, pls restore me to sol system.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:20 PM.