Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Graphics are blurry
01-21-2010, 07:44 AM
Is anyone else having this problem? Since the latest patch came out, the games graphics are blurry, regardless of what setting you put them on, it's all blurry. I've got an 8500 GT, I shouldn't have this kind of problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-21-2010, 10:13 AM
jepp, same here. since the latest patch the graphics look like ****, even if i choose the highest settings. but its only the environment! my questlog, charakter-view and all the other stuff works fine
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 .
01-21-2010, 10:26 AM
same here, all my grafic settings were resetted after patch
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-21-2010, 10:38 AM
anyone know how to fix this problem?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-21-2010, 10:57 AM
Quote:
Originally Posted by Lucky-Luke View Post
anyone know how to fix this problem?
take off half resolution under video
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 thanks
01-21-2010, 12:07 PM
thanks for the advise, that did it!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-21-2010, 12:22 PM
Quote:
Originally Posted by drlenr View Post
thanks for the advise, that did it!!!
ur welcome and everyone if anyone ever tells u to read patch notes ignore them someone always willing to help
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-21-2010, 12:57 PM
Quote:
Originally Posted by ajac09 View Post
ur welcome and everyone if anyone ever tells u to read patch notes ignore them someone always willing to help
Well, reading the patch notes first would've resolved the problem without even needing to post...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-21-2010, 01:11 PM
ummm, that didn't work for me at all. Are there any other options?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-21-2010, 01:59 PM
Quote:
Originally Posted by tritium4ever View Post
Well, reading the patch notes first would've resolved the problem without even needing to post...
and you posting another worthelss post doesnt help out their...

Quote:
Originally Posted by savage_henry View Post
ummm, that didn't work for me at all. Are there any other options?
play around with the settings its on default so just need to chagne some around maybe move it away from speed to the other extreme
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:34 PM.