Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ok I'm getting space abilities taking slots on my ground action bars and vise a versa. This said it was fixed in the patch notes, but seems to be worse than before.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-21-2010, 05:02 PM
I am pretty sure this is an issue mostly because of server lag. It is also the reason that you may get the Person in Space or the Ship on Ground bug.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-21-2010, 05:26 PM
Quote:
Originally Posted by Gruug View Post
I am pretty sure this is an issue mostly because of server lag. It is also the reason that you may get the Person in Space or the Ship on Ground bug.
No it's not. If this were the case your action bars would not mess up when this happens. Not lag. Also beaming to your ship and falling in space to your death is not lag, nor is it lag when you beam into space and a enemy ship thinks your in your ship and blows you to hell.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-21-2010, 05:30 PM
Quote:
Originally Posted by Cyrilmak
No it's not. If this were the case your action bars would not mess up when this happens. Not lag. Also beaming to your ship and falling in space to your death is not lag, nor is it lag when you beam into space and a enemy ship thinks your in your ship and blows you to hell.
To fix it uninstall the beta client and then never install it again. Then when the game is launched just don't purchase it. MMO's or are clearly not something you're capable of playing.

Stupidest thing I have read on this forum so far.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-21-2010, 05:41 PM
Quote:
Originally Posted by vaultion View Post
To fix it uninstall the beta client and then never install it again. Then when the game is launched just don't purchase it. MMO's or are clearly not something you're capable of playing.

Stupidest thing I have read on this forum so far.
Evidently your either retarded or stupid. Not sure which. But posting about a bug is exactly what Cryptic wants done. Reported by the way.

Oh by the way you should uninstall the game because evidently you have no clue how beta works. /end sarcasm. Or did I?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:43 PM.