Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1
01-21-2010, 05:38 PM
Would that be an 'onboard' chip? If so, that prolly is the problem as it might not be supported by the game
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Game Client Freezes?
01-21-2010, 05:38 PM
Can someone please tell me why this game wont run on a dell inspiron 1525 the graphics card seems to have the memory but the gameclient freezes after the character select screen?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-21-2010, 05:58 PM
Thanks I am guessing that is it when i try to send a service ticket my graphics card isn't on the list thanks.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:46 AM.