Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 631
# 21
07-08-2013, 10:39 AM
Quote:
Originally Posted by markhawkman View Post
BTW a similar issue exists with the Argelius interior. The map is now only about 1/4 of it's former width and the starbase interior I built inside of it is too large to fit in the new reduced size. At present I have 910 errors on the map.
Thanks for letting me know about this. I'll look into it.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 22
08-26-2013, 10:48 AM
Quote:
Originally Posted by crypticfrost View Post
Thanks for letting me know about this. I'll look into it.
it's been two months since these bugs were reported (and three since LoR caused them.) Is there any news or movement on fixing these maps?
Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 631
# 23
08-26-2013, 11:43 AM
Quote:
Originally Posted by altexist View Post
it's been two months since these bugs were reported (and three since LoR caused them.) Is there any news or movement on fixing these maps?
On the Ice Caves map, there has been work on getting this fixed but it's proven more stubborn than expected. The basic situation is that the core map has been fixed but those fixes are not propagating into the Foundry for an unknown reason. That's really all I can say on the matter. I'll see what I can do to get some more attention on this but I can't promise anything.

On the Argelius map, where the black space on the map was reduced thus causing problems for anyone who used that empty space to build a map, I honestly do not expect that this will be changed. While it is possible for one to construct a map in the black empty area of a pre-made map, that is not how those maps were designed to be used. I understand that this sucks for those of you who put in a lot of time and work on such a map. I have put in a request that a blank interior map be added for the purpose of building such maps, but I don't know when or if such will be added.

That's what I know. I'm sorry I can't be the bearer of better news.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,108
# 24
08-26-2013, 12:09 PM
A designated blank map would definitly greatly appreciated.

As to those who used to use the Argaleus 2 interior, I was using that map and found that one of the generic gave maps has a ton of black space and a deep bottom which makes it perfect for pasting large constructs into. Just remember that there's a bug with multi-select and default dialog, so you'll need to copy those separately.

I'm at work at the moment and can't look up the exact map, but I'll update it here once I can look it up. I coppied a 440 detail object map over successfully so it can be done. Then it's just a matter of rehooking up the objectives.

@greendragoon
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,438
# 25
08-26-2013, 01:12 PM
Quote:
Originally Posted by thegreendragoon1 View Post
...

As to those who used to use the Argaleus 2 interior, I was using that map and found that one of the generic gave maps has a ton of black space and a deep bottom which makes it perfect for pasting large constructs into. Just remember that there's a bug with multi-select and default dialog, so you'll need to copy those separately.

...
Don't mean to hijack but what's the multi-select default dialogue bug?

Check out my Foundry missions:
Standalone - The Great Escape - The Galaxy's Fair - Purity I: Of Denial - Return to Oblivion
The Defenders - Duritanium Man - The Improbable Bulk - [WIP] Commander Rihan
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,108
# 26
08-26-2013, 02:20 PM
Quote:
Originally Posted by zorbane View Post
Don't mean to hijack but what's the multi-select default dialogue bug?
If you have several objects selected and one of them has a default dialog selected, when you duplicate and/or copy/paste it, all the duplicate objects will have copies of the default dialog. The workaround is to copy objects with default dialog seperatly.

If you are trying to copy a lot of objects, it can be very bad if they all suddenly have dialog boxes attached.

EDIT: I went and looked it up, the map is Cave V2 interior 02. It has a deep bottom and a lot of black space so it makes for an excellent place to receive a custom interior map.

@greendragoon

Last edited by thegreendragoon1; 08-27-2013 at 05:50 AM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 147
# 27
09-20-2013, 12:22 PM
Quote:
Originally Posted by crypticfrost View Post
On the Ice Caves map, there has been work on getting this fixed but it's proven more stubborn than expected. The basic situation is that the core map has been fixed but those fixes are not propagating into the Foundry for an unknown reason. That's really all I can say on the matter. I'll see what I can do to get some more attention on this but I can't promise anything.

On the Argelius map, where the black space on the map was reduced thus causing problems for anyone who used that empty space to build a map, I honestly do not expect that this will be changed. While it is possible for one to construct a map in the black empty area of a pre-made map, that is not how those maps were designed to be used. I understand that this sucks for those of you who put in a lot of time and work on such a map. I have put in a request that a blank interior map be added for the purpose of building such maps, but I don't know when or if such will be added.

That's what I know. I'm sorry I can't be the bearer of better news.
So here we are a month later, and still our missions sit trashed because of this bug. Apparently we are being blown off in hope we will go away and forget about our missions being destroyed, but mine is the most difficult map I have ever built and cannot be duplicated, and it also is in the 4th and most important part of my 5 part Spawn of Medusa series, so again, I ask you, Will this be fixed??

DoR
ABI-Artificial Borg Intelligence by Duke-of-Rock Available on Holodeck
Also play Spawn of Medusa - The 5 Part series
by Duke-of-Rock Available on Holodeck
Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 631
# 28
09-20-2013, 03:56 PM
Quote:
Originally Posted by thedukeofrock View Post
So here we are a month later, and still our missions sit trashed because of this bug. Apparently we are being blown off in hope we will go away and forget about our missions being destroyed, but mine is the most difficult map I have ever built and cannot be duplicated, and it also is in the 4th and most important part of my 5 part Spawn of Medusa series, so again, I ask you, Will this be fixed??

DoR
The issue is not being blown off. The problem is that this issue requires a programmer to fix. It has been assigned to a programmer, but our programmers have a lot on their plates. As such, issues requiring their attention are triaged based upon how much of the game is affected by the issue. Combine that with the fact that any issue requiring a programmer will take time just due to the nature of the work and we have a situation that probably won't be fixed quickly. I can't even venture a guess as to how long a fix might take.

I understand you have spent a lot of time on a project that was messed up by this issue. I understand that you are angry about that. For what it's worth, I'm sorry. If I could fix the problem myself, I would.

That's the situation to the best of my knowledge.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,474
# 29
09-20-2013, 04:05 PM
I can understand Duke's frustration. If something similar happened to one of the parts of a Cryptic FE, I kind of suspect that it might be higher up on the triage hierarchy. But, this is just a lowly Foundry series, so it doesn't merit the same priority, it seems. That's sad.

Thanks for keeping us updated, Frost.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,536
# 30
09-20-2013, 09:49 PM
I know exactly how Duke feels..... But while it makes me sad, I know that I have no viable option other than living with it.
HAIL HYDRA!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Show Archon and Borticus how much you would like to see new Doff races!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:03 AM.