Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Republic Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
# 11
07-01-2013, 06:26 PM
I only receive 1 course to fly which is the Great Spiral Tower, no others are listed on the quest info and only this spot appears on the map. I was able to complete the quest just fine until Sunday came around now I am stuck no longer able to receive pearls. I will post screenshots when I return from work. I've tried dropping the quest, logging on and off, changing instances. Unequiping my jet pack then putting it back on after I accept the quest. Doing the 1 course and letting the quest time out. And not flying the 1 course and allowing the time to run out... ive also flew around risa multiple times looking for other courses. But nothing helps... I am still stuck with just the great spiral tower for my mission.
Republic Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
# 12
07-01-2013, 07:51 PM
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...=771201&page=2 here's a link to another thread talking about the same bug. There are photos of the bug posted on page 2
Republic Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
# 13
07-01-2013, 09:33 PM
Here are 2 screen shots i took

The first one shows that i only have one course to pilot listed in my In Progress Mission Info, it should be 3

http://i1313.photobucket.com/albums/...ps22bdf7c5.jpg


This Second photo shows on my map I only have 1 course to fly through as well, it should show 3


http://i1313.photobucket.com/albums/...psfdc14496.jpg

I really hope this gets fixed soon, I've been really excited about getting this Risa Corvette. But I believe earning 1000 pearls is out of my reach now, this strange glitch is keeping me from earning 40 pearls a day
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 12
# 14
07-02-2013, 10:20 AM
I believe the event is open until 2nd August. That gives me 30 / 31 days to run the mission the 25 times needed to collect enough pearls. That is if it's fixed today; it's not mentioned in the release notes: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=774611

But why worry? I'm sure that Cryptic / The Devs will be reasonable and will credit us with sufficient pearls to claim the ship if they don't fix this in time...

40 minutes to and counting...

Last edited by phrg; 07-02-2013 at 10:23 AM.
Republic Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
# 15
07-02-2013, 10:44 AM
Well on the bright side, if I can't earn the 1000 pearls for the Risa Corvette. At least I can buy the Scimitar 3 Pack later today!!! That ship is gonna rock my socks
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 12
# 16
07-02-2013, 11:39 AM
And it's still broken...

Roll on Thursday patch...

Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 146
# 17
07-02-2013, 12:13 PM
I've got the same bug happening on one of my alts, haven't checked the others yet.

http://i1296.photobucket.com/albums/...ps6c32404a.jpg

I tried dropping the mission and picking it up again repeatedly
Tried changing instances
Thought maybe it was a way point/map glitch so I flew around the island, no other available courses.

Can we get an eta on a fix? Sending some replacement pearls would be welcome also.

Thanks for the help.

Last edited by xelene13; 07-02-2013 at 12:56 PM.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 96
# 18
07-02-2013, 01:17 PM
Quote:
Originally Posted by farktoid5000 View Post
I have not seen this myself. Can someone post a screenshot including the mission tracker if/when it happens?
Sure thing, and thanks for the reply.

http://tinypic.com/r/2w1v7fb/5 - mission tracker with 0 courses complete, 1 course available

http://tinypic.com/r/kb4y7o/5 - mission tracker with 1 course complete, 0 courses available

[At this point, it is impossible to complete 2 additional courses, since they do not exist]
Also, please note that the mini map shows NO arrows to courses available at this point.
The large map [not shown] has no circles on it for valid course start points.
[It has just the one when the event started]

Thank you for looking into this, but I am rapidly running out of time.
This toon has only been able to complete the course 1 time, before the patch on the second day of the event.
My other toons have completed the course 6 times now, so I am 5 days behind already.
I was hoping today's patch might have fixed things, but alas, it was not so. *sigh*

I also started a second ticket on this, #1,850,677 since the first one never showed up under "My Tickets".
[Note that so far, this second ticket is not showing up under "My Tickets" either. *sigh*]

Last edited by treking2; 07-02-2013 at 01:30 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 956
# 19
07-02-2013, 01:20 PM
Quote:
Originally Posted by farktoid5000 View Post
I have not seen this myself. Can someone post a screenshot including the mission tracker if/when it happens?
http://i1065.photobucket.com/albums/...6-30_00010.jpg

still happening after todays patch just on this toon so far apparently it doen't effect many just very irritating atm only a few days left to resolve it unless they extend the event


other thread http://sto-forum.perfectworld.com/sh...1#post11197471

and I did fly over the entire island to see if it wasn't showing on the map, no luck
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 956
# 20
07-02-2013, 01:37 PM
hadn't thought about it before but the klingons practicing mok'bar are also not showing up on the toon with the event issue. don't know if that helps
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:47 PM.