Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 30
For the past 4 days I have been unable to proceed passed the "Cryptic" Screen. Not sure what I have to do but I would LOVE to see a solution to this. I have had the game since Beta and I know for a fact that Perfect World and Cryptic Studios wouldnt care that a customer since BEFORE launch is losing a customer as well as the respect for the Companies that produce and maintain my favorite game but this is getting way out of hand and has to stop. As I stated earlier I would appreciate a solution to this problem.

Thanks
Lt. Commander
Join Date: Mar 2013
Posts: 107
# 2
06-29-2013, 12:55 PM
I'm having the same issue, for like four weeks or so. Really getting tired of it.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 111
# 3
06-29-2013, 03:19 PM
this just started for me as I didn't play yesterday due to 24hour livestream for star citizen but this needs to get fixed and quick as I can't play until it does.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 111
# 4
06-29-2013, 04:52 PM
I might have just found a fix. I have Norton security for antivirus. I had to disable my smart firewall and then I was able to connect to the patcher. I will see if it will get past the loading screen once I finish reinstalling.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 111
# 5
06-29-2013, 05:47 PM
I have just reinstalled the game and it's working perfectly now. try to temporarily disable youre antivirus firewall and everything should work for you guys.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:01 PM.