Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 14
Hi,

Since the last patch I have had numerous issues with getting the game to load. At first I could hit engage on the patcher but the game would freeze on the 'Cryptic' screen.

So I uninstalled the game and re-installed (on both Steam and from the STO website) and now the launcher won't open. I get a popup saying 'Unable to establish connection to Patch Server'.


Any suggestions?


Thanks
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 33
# 2
06-29-2013, 07:43 AM
I have the exact same problem. Its driving me nuts
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Having the same problem. I have re-installed the game on my primary playing computer and still no go. Still states that it is unable to connect to Patch Server check internet connection. I tried installing the game on to other computers I have and still the same message pops up. I have already contacted Tech Support and they did not help at all. Told me to do the same things that I have already tried.

Very frustrated right now and for sure others that are having the same problem are as well.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 138
# 4
06-29-2013, 04:17 PM
same problem here. i'm really annoyed right now.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 14
# 5
06-30-2013, 02:35 AM
Hi Guys,

After checking other threads on similar subjects I found out it was my firewall. I just temporarily disabled it and am now patching the game. Give it a go.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:08 AM.