Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 329
I need Engineering and Operations Duty Officers, but the Starbase Personnel Officer, who used to give me a random assortment of Fleet Personnel, now just gives me Science, Medical and Civilians!

I note that he now offers Fleet Tactical Personnel under a separate tab. Is this something to do with? or something screwed up with the last patch?

We have just levelled up Military to T2 and started to upgrade Science to T2, with Engineering and the Starbase after that.

Any help appreciated.
"The best thing that can be said about any nerf is that it is an admission of incompetence."
"For me, fun is killing something today, faster than I killed it yesterday."
"Adjusting difficulty to metrics also nerfs 'skill creep', and you wonder why people quit?"
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 411
# 2
07-01-2013, 07:39 AM
Nope, nothing was changed with the last patches. You simply haven't unlocked fleet engineering duty officers yet. Those become available when the Industrial Fabricator hits Tier 2.
Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 329
# 3
07-01-2013, 10:03 AM
Thanks.

Good to know they will be back when I need them most.
"The best thing that can be said about any nerf is that it is an admission of incompetence."
"For me, fun is killing something today, faster than I killed it yesterday."
"Adjusting difficulty to metrics also nerfs 'skill creep', and you wonder why people quit?"
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:55 PM.