Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
I cannot pin down *exactly* what is happening here, but here's the situation:

I have the Singularity Inverter console equipped on my fighter.

I have the Shield Absorptive Frequency Generator console equipped on my ship.

When both are equipped as listed above, I can use the Singularity Inverter active power on my ship (tested, and it works).

If I then remove the Singularity Inverter console completely, I *still* can use the active power on my ship.

If I then remove the Shield Absorptive Freq. Generator, *then* I lose access to the Inverter active power.

If I then re-equip the Absorptive Freq. Generator (to my ship), I DO NOT regain the Inverter active power.

If I then re-equip the Inverter console (to my fighter), I DO regain the Inverter active power on my ship.

Thus, somehow, the two consoles are getting mixed up somehow. What I am unable to determine at this time is whether the Shield Absorptive Freq. Generator (a passive power) is actually functioning at all when this happens. It's a "chance" passive, and a low chance at that, so it is difficult to tell without a combat log parser of some sort, which I do not have. So it *could* be that the Shield Absorptive Freq. Generator is actually *becoming* a Singularity Inverter somehow, when that console is equipped on my fighter.

Definitely something not too right happening though. Tested and re-verified multiple times.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:18 PM.