Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Anyone else having STO stall on you when transferring areas or logging in (stuck on retrieving characters or a loading page)?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-22-2010, 05:31 PM
ditto. closed, and restarted, now twice to no effect.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-22-2010, 05:31 PM
Having the same problem now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-22-2010, 05:31 PM
Yes. I'm having the same issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-22-2010, 05:31 PM
yes. i just crashed to desktop and when I tried to get back in i am stuck on "retrieving list of characters"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-22-2010, 05:31 PM
Yes, I am. Are you with Comcast or Virgin for your internet?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-22-2010, 05:32 PM
Same issue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-22-2010, 05:32 PM
Yep me and 3 friends same issues . . .darn beta how dare you not be perfect for free
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-22-2010, 05:32 PM
I'm stuck as well. The issue doesn't appear to be ISP's, but a game issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-22-2010, 05:32 PM
Yes. This was my first time logging in to play after downloading and I got stuck after completing the first mission was supposed to go back to my ship. Had to Cltr/alt/del and stop a non-responder.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:23 AM.