Lieutenant
Join Date: Sep 2012
Posts: 59
Or are you just completely dense and clueless? I'm sure by now SOMEONE has notified you of the damn server having instability issues. Hell I can't even leave Risa without either A) Not even beaming off planet even though I opt to beam back to ship, or B) being disconnected from the server and then loading into a different instance of Risa. What the hell did you people break this time?
Even a beautiful orchid can be deadly.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,498
# 2
07-01-2013, 03:36 PM
*Looks around at the stable server*

What are you talking about?
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,828
# 3
07-01-2013, 03:36 PM
I'm having no problems at all, been running STF's and relaxing at Risa with no lag or issues.

Paid for by the down with Bajor Party
Captain
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,097
# 4
07-01-2013, 03:40 PM
I always used to say all bugs aside at least I don't crash.

Before LoR I'd litterly never crash - now I crash constantly trying to load new maps in sector space and hitting the leave system button is my exit game tab.

So goodbye doff'ing, nice knowing ya

/edit

ps. funny thing is I don't crash loading STF's or any other maps from the queues so the fubar'd something up in sector space I guess go figure.

But yeah they got stuff to work on, in all areas of the game no doubt
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,966
# 5
07-01-2013, 03:40 PM
Hmm, I've been getting crazy disconnects for the last few days ever since the Risa event went live. I get booted every time I try to change zones. I've always been able to log back in but it always asks me to do a safe login since there was a chance of corruption or something. I've been doing the safe login option just in case. I thought it was just my connection so I never bothered saying anything.

-Lantesh
Since Feb. 2009

It's time for STO to get a complete UI overhaul.
Lieutenant
Join Date: Sep 2012
Posts: 59
# 6
07-01-2013, 03:52 PM
I just restarted my Modem/router thinking that a possible issue and no still getting server disconnect, though I doubted that to be the issue since I am running Chrome listening to mmoradio
Even a beautiful orchid can be deadly.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:21 PM.