Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Almost constant disconnections when zoning, particularly (as in almost every time) between Sector Blocks but sometimes just any rezoning causes a disconnection.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-22-2010, 05:22 PM
Quote:
Originally Posted by evilhippo View Post
Almost constant disconnections when zoning, particularly (as in almost every time) between Sector Blocks but sometimes just any rezoning causes a disconnection.
same for me loading times leading to disconnection. Also ingame spaceflight ANYWHERE seemed "juttery" since the patch. dont know if there is a conenction between the two. but yeah changing zones or even (for me anyways) entering a system causes same symptoms
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-22-2010, 05:24 PM
got the same problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-22-2010, 05:50 PM
I have the same problem. Since the game isn't challenging any longer, I guess we have to /diceroll every time we zone to see if we stay connected. Makes things interesting this way.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-22-2010, 06:03 PM
same issue with me everytime i try to start the mission i get disconected and go back to sirius sector block

i'm on the mission patrol the vulcan sector and its when i go to kei system
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-22-2010, 07:12 PM
Same problem here too! At least I dont fall through space anymore! lol
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:38 PM.