Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Uniform customisation bug
01-22-2010, 06:57 PM
A minor bug... several ranks are available in the pull down menu when customising uniform, but only 'None' or 'Ensign' can actually be applied to the uniform (my toon is a Lt. Commander).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-22-2010, 07:21 PM
yeah happened to me too
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-22-2010, 07:42 PM
i've got a similar problem, though my rank shows on my normal unifoprm(i had starfleet b4 first now using tng-movie) it does not show up on my armor, though i've seen it on other characters armors
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:33 AM.