Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Sathurday Night HELL
01-23-2010, 06:02 PM
Ok... I hope it's only the Beta Server who is underrated for the charge of people out there... cause if the lag, rubberbanding and random disconections continuing on the final game each saturday... you may have a problem... a serious one
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-23-2010, 06:05 PM
The server seemed to be running well earlier today. However since this last maintenance period, my fleet mates and I have experienced three times the lag, rubberbanding, and CTD's as we had before. It now feels like we're back to the old server latency problems we've had all week. I don't know what you guys did this last time, but it seems to have made performance 3 times worse.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-23-2010, 06:18 PM
I know I was excited by STO. Even more when I've got the beta key. But, if this is really the last weekend of open beta, I'm expecting a huge number of bugs when it gets released. I am NOT buying the game anytime soon.

I mean, yes, I can understand games having bugs. But finishing the beta and releasing when there is such a number of bugs still around, server stability issues etc ? Maybe in 6 months I will buy it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:50 PM.