Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
I went to the tailor to mess around and the Costume unlocks that I had gotten with the omega rep system are not available. I am I doing something wrong here? I was wearing the maco suit with no helmet and now since I went to the tailor I cant get it back. Anybody have any ideas?
Thanks for any help in advance.
Career Officer
Join Date: Oct 2012
Posts: 22
# 2 the Maco/Omega/Kdf have moved
07-24-2013, 07:06 AM
The MACO, Omega & Honor Guard costumes (assuming you have MK-XI of MK-XII of them & have done the costume unlock reputation missions) are now listed as a separate drop down category under the head tab at the tailor ... ie duty,off-duty,formal & armor.

I can't recall exactly when that changed, but it's been that way for a while now.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 799
# 3
07-24-2013, 07:42 AM
If you had the costumes before the reputation system, don't you need to reach Tier 5 Omega rep to get them back?
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
# 4 Thanks for the feed back...
07-24-2013, 12:29 PM
Just to verify. I have been tier 5 for while and did run the unlock where you use omega marks etc.

And that's the problem. I don't have the armor option in the drop down tab.

Is there a certain tailor you have to see?

And I can't even re-run the unlock because the option isn't in the reputation missions.

The honor guard ones are there but not the MACO.

I don't know what the deal is.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
# 5
07-24-2013, 01:02 PM
If you look at my avatars you can see what I had. I cannot find the option to get this back.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
I just ran The costume unlock Omega Style 2 and completed it. went to the tailor and I see no drop down boxes allowing me to use this as a costume.

When I go to the advanced settings and click on uniform the only option I see is fleet standard.

Could the fleet I am in have settings that are not allowing me to wear armor as a costume?
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
# 7 I figured it out...
07-24-2013, 01:45 PM
Thanks to the guys who posted help info. I had to go to a new costume slot. wouldn't give me the option to do armor on an existing uniform. not sure why but I got it. thanks
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 128
# 8
07-24-2013, 03:17 PM
I think it might be a bug...
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 48
# 9
07-26-2013, 04:30 AM
Great, i had the same problem at my first character, already have the mk xii maco before reputation, made the custom unlock but i wasnt able to modify the current outfits to put helmet to character... now i know i need to create new outfits, thank you.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 204
# 10
07-26-2013, 04:52 AM
Quote:
Originally Posted by raulblanco7 View Post
Great, i had the same problem at my first character, already have the mk xii maco before reputation, made the custom unlock but i wasnt able to modify the current outfits to put helmet to character... now i know i need to create new outfits, thank you.
The helmet is on the head bit of the tailor - you get humanoid 1, humanoid 2, or MACO, or suchlike.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:42 PM.