Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Disconnected from Login Server
01-24-2010, 08:39 AM
Disconnected from Login Server

Same message over and over, can not log in at all.

Worked before not it dose not at all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-24-2010, 09:05 AM
is it just today ? i had the problem all yesterday till the server went down for a patch, then played 1 hour with no drops (i was getting drops every map change).

I was thinking it was fixed by the patch but it could be that there were less people on the server when i was playing (around midnight US time)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-24-2010, 01:57 PM
I have the same problem. After today patch i can't login (in game). Server is up, my friend play and i can't.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 06:57 PM
I am also getting "Disconnected from login server" when I try to log in. Can anyone help with that? I had the same problem during beta, but I figured it would be cleaned up by head start.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 07:34 PM
Quote:
Originally Posted by Aureleus View Post
I am also getting "Disconnected from login server" when I try to log in. Can anyone help with that? I had the same problem during beta, but I figured it would be cleaned up by head start.
same problem here also.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 08:04 PM
same here, as usual.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-30-2010, 02:32 AM
Same exact thing here! Every time I log into the game and get to the empty character window I get disconnected from the Login Server and return to the "Cryptic Login Protocol" screen. I have now waited several hours after launch, till it was a non-peak time on my network, and I am still getting the same response. This leaves me unable to create a first character, much less play the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-30-2010, 02:53 AM
Getting the same thing myself, glad im not the only one
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-30-2010, 03:04 AM
I have submitted a ticket and was told to use the e-mail contact system to get in touch with tech support. I've gotten their automated response asking me to be patient and wait for their solution and a response. When I get an answer I'll post it here. I hope we can get this solved soon, for all our sakes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-30-2010, 03:17 AM
had an issue with my preorder key took them 4 day to respone to my email
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:49 AM.