Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Game Server connection failed
01-24-2010, 05:46 PM
This obviously has become a major problem due to the amounts of ways you can get the message Game Server Connection Failed. It happens in pvp, entering the bridge, and now in the Kassae patrol mission when you enter the Saradah System or something along those lines it makes this problem. Now i cannot access my Federation character because of this. Anyway to fix this? btw this is a SHOWSTOPPER
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-24-2010, 05:51 PM
I had this happen when beaming down to K7. It resolved itself after a little while but yes, it is definitely a showstopper for launch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-24-2010, 05:52 PM
Yup same with a mission im doing in romulan space , cant remember the name of the system exactly , t'leis or something ? cant log in my character anymore. guess thats it for me until beta ends.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-24-2010, 05:52 PM
had the same problem when entering certain systems tonite. I went and played klingon for a while then was magically able to play my fed char again. Not sure that its linked to certain systems though, seems rather random.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-24-2010, 05:52 PM
Yep, just got this while beaming down to a planet.. I also notice that it ran my GPU fan like crazy while waiting to load, which btw is no reason it should do that.. So many bugs and so little time till launch
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-24-2010, 05:55 PM
I had it crash going into the second system of the "Patrol Argelius Sector" quest line. Tried rebooting multiple times, now I think I'm going to go screw around as a Klingon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-24-2010, 05:55 PM
i get it trying to log in AHHHHHHH
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-24-2010, 05:57 PM
I'm getting the same thing when I tired to explore an uncharted system. Can't login to my character now. Goes almost to the point of showing my ship, then "server not responding".

Update: Seems to have fixed itself after a few minutes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-24-2010, 06:05 PM
i got it trying to enter the Kinjer System, and can't get into the game at all at this point.

::sigh::

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-24-2010, 06:07 PM
I just got that going into the "Mandrel" system and it is impossible to login with the character
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:56 PM.