Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31 same thing
01-24-2010, 08:13 PM
The same thing happened to me but it resolved itself after awile.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
01-24-2010, 08:17 PM
Yep, it's back....stuck in the infinite loop of disconnect/log in/disconnect trying to beam down on a mission.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
01-24-2010, 08:19 PM
Same error. My character can no longer log in!

How the hell is this game going to go live in a few days with an bug of this magnitude?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
01-24-2010, 08:21 PM
Same thing here. It's just so frustrating when you spend all day doing chores, taking care of the house, working on your class work... And when I finally get on around 8-9 pm, the servers are either down for maintenance, or we have this new problem.

I've hardly played this game at all! It's just so aggravating.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
What is happening to me is when I try to enter the Terrh system.

The game just hangs at about 1/2 way load then I get the Game Server connection message. Cant login for 5mins or so then I login and I am outside the system again.

Try to enter the systm again and repeat the above statement.

Annoying but Im still liking the game though. Will just head off and do sumfin else. Just thought Id stick my bit in too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 36
02-08-2010, 01:59 PM
this is getting rediculous, its happening on ALL 3 of my chars now, fed and klingon side. Yet cryptic cant even take the time to read a thread this long in the bug section and let us know whats up. Thanks, guys.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 37
02-08-2010, 02:08 PM
I was on a mission with a friend and it kicked me off. Now i cant get back into the game?
This is really getting old
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 38
02-08-2010, 02:10 PM
Go to a q in the NW system from SOL (don't know the name, i think velek or something like that)... took the q, started exploring, game go in loading screen and says "server connection failed"... now i cannot relog my char because it always say this...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 39
02-08-2010, 02:21 PM
Nevermind it's resolved.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 40
02-08-2010, 02:52 PM
Just got this issue while beaming down to the planet in the Dera system in romulan space. Is the mission itself broken or is the game not connecting me to the planet's map?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:38 AM.