Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 lag disconnect fix for usa
01-24-2010, 06:17 PM
im from the us and i have been getting horrid lag for awhile now but someone said try to proxy with options in laucnher so when i loaded in with the us proxy it says dissconnected from account server.

but if u keep trying to reload u get in after a bit and then u have no lag at least its a fix for me hope this helps although u do dissconnect when zoneing sometimes and have to relog in.

but its better than laging and random disconnecting.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-24-2010, 07:39 PM
Seriously?? Using a proxy helps??

I'd imagine if the connection it the server have a bad link somewhere, using a proxy would, theoretically increase lag.

Unless of course the problem lies with the STO server. Then having a nearby proxy to act as a buffer would help with the disconnects, but still would lag.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-24-2010, 09:01 PM
all i know is without the proxy i rubber and disconnect with the proxy its smooth as butter dont even have a real understanding about what a proxy is but it works

i had no problems at the start of beta with lag without it cryptic had to have done something to make it lag
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:40 AM.