Lt. Commander
Join Date: Jan 2014
Posts: 211
# 1 server not responding...again?
03-24-2014, 02:32 PM
soo..since last night at 3am I've been seeing periodic server not responding messages flashing on my screen, and am wondering if the servers arent fixing to get a tribble infestation again..aka crash.
freedom is the right of all sentient beings -optimus prime, transformers 2007
Lt. Commander
Join Date: Jan 2014
Posts: 211
# 2
03-24-2014, 03:06 PM
and got booted again....
freedom is the right of all sentient beings -optimus prime, transformers 2007
Lt. Commander
Join Date: Jan 2014
Posts: 211
# 3
03-24-2014, 03:25 PM
tracert:

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms Wireless_Broadband_Router.home [192.168.1.1]
2 11 ms 7 ms 9 ms L100.NWRKNJ-VFTTP-113.verizon-gni.net [98.109.36
.1]
3 19 ms 17 ms 18 ms G0-9-2-3.NWRKNJ-LCR-22.verizon-gni.net [130.81.1
33.34]
4 11 ms 17 ms 18 ms 130.81.162.84
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 105 ms 33 ms 102 ms 0.ae2.XL4.BOS4.ALTER.NET [140.222.226.19]
8 17 ms 18 ms 17 ms 0.xe-11-3-0.GW15.BOS4.ALTER.NET [152.63.21.166]

9 28 ms 25 ms 18 ms internap-gw.customer.alter.net [152.179.134.214]

10 186 ms 33 ms 218 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.4
1]
11 49 ms 53 ms 54 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.
61.78]
12 38 ms 47 ms 46 ms patchserver2.crypticstudios.com [208.95.185.41]


Trace complete.

C:\Users\XRaiderV1>

since my antivirus flagged the nettest program as having a guest.. I did a pathping instead.

Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\XRaiderV1>pathping -n patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:
0 192.168.1.3
1 192.168.1.1
2 98.109.36.1
3 130.81.133.34
4 130.81.162.84
5 * * *
Computing statistics for 100 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 192.168.1.3
0/ 100 = 0% |
1 3ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 192.168.1.1
0/ 100 = 0% |
2 12ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 98.109.36.1
0/ 100 = 0% |
3 16ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 130.81.133.34
100/ 100 =100% |
4 --- 100/ 100 =100% 0/ 100 = 0% 130.81.162.84

Trace complete.

C:\Users\XRaiderV1>
freedom is the right of all sentient beings -optimus prime, transformers 2007
Ensign
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
# 4
03-24-2014, 03:33 PM
it was fine 2 days ago, but right now i am even having problems logging in.
same issue here, i am from asia region.
seems like this issue only affects users outside US.
Lt. Commander
Join Date: Jan 2014
Posts: 211
# 5
03-24-2014, 04:41 PM
east coast usa, american here.
freedom is the right of all sentient beings -optimus prime, transformers 2007
Ensign
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
# 6
03-24-2014, 04:45 PM
i see. this is really a serious issue then, i thought only players outside US are affected.
ill just wait for it to be fixed, for the meantime ill just go play other games while waiting.
i can't stand playing with constant "server not responding" most of the time.
Republic Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 19
# 7
03-24-2014, 05:27 PM
Quote:
Originally Posted by intes2010 View Post
i see. this is really a serious issue then, i thought only players outside US are affected.
ill just wait for it to be fixed, for the meantime ill just go play other games while waiting.
i can't stand playing with constant "server not responding" most of the time.
USA: Alaska here and yeah since the problems last friday been getting the Server not responding and very frustrating.
Ensign
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
# 8
03-24-2014, 05:56 PM
Same symptoms here as described by xraiderv1. UK.
Lt. Commander
Join Date: Jan 2014
Posts: 211
# 9
03-24-2014, 06:03 PM
and again at 8:57pm

logged in at 8:05pm.

time zone eastern standard.

..almost made it an hour.
freedom is the right of all sentient beings -optimus prime, transformers 2007
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 860
# 10
03-24-2014, 07:37 PM
got dropped 3 times in the last ten min , rang my IP and they said my net is running 100% this end (uk)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:20 PM.