Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,416
# 1 Gateway Offline?
08-26-2013, 10:19 PM
People say it's working, but I can't log into the Gateway on Google Crome. Giving me an Error message.

And it doesn't work at all with Internet Explorer.


So anyone know whats going on?
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 3,478
# 2
08-26-2013, 10:30 PM
I'm on IE and it's working normally for me.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,416
# 3
08-26-2013, 11:13 PM
Not sure why it doesn't work for me and not others. 90% of the time it asks me for that one time code, every time I log on. Which is odd since my ISP keeps to the same IP Address.

If they are making Gateway more functional, I hope they fix these quirks in the system.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:00 AM.