Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,425
Most of the buildings labeled "Colony" in the editor have some problems in the 3D preview window and the 2D editor. When selecting the buildings in the list, the 3D preview that comes up shows doors, canopies, canopy poles and some lights, but that's it. The walls and roof are gone. When you place one on a map, all you get is the movement and rotation node. The top-down geometry doesn't appear like most buildings. However when you hit preview and look at the things in-game they appear normal.
Join the Foundry Roundtable live Wednesdays at 7:30PM EST/4:30PM PST on twitch.tv/thefoundryroundtable

Looking for a Foundry mission for your Romulan character? Look no further!
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,699
# 2
08-27-2013, 08:45 AM
Oh yeah, that issue irritated the ----- out of me when I was making Diplomacy in the Gamma Quadrant. Most of the buildings used for the surface of Zelatta have this issue. It's just the preview/minimap though. The buildings look fine in the actual mission.
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 639
# 3
08-27-2013, 10:02 AM
This is a known issue, but thanks for the report in any case.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,425
# 4
08-27-2013, 10:05 AM
No worries m8. I don't really use those buildings much so I wasn't sure how long the bug had been around.
Join the Foundry Roundtable live Wednesdays at 7:30PM EST/4:30PM PST on twitch.tv/thefoundryroundtable

Looking for a Foundry mission for your Romulan character? Look no further!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.